måndag 21 mars 2011

Inflyttade!

ANTLIGEN!
I fredags gick sa flyttlasset. Ganska sa smartfritt dessutom. Det tog inte sa lang tid att lassa in bohaget - vi hade inte sa mycket med oss. Var ar moblerna fragade vara forsta gaster som kom over redan samma kvall. Huset ar stort inser vi nu. Matsalsmoblerna som fyllde upp halva koket pa Grankotten ser minimala ut har. Det ar en hel promenad att ga fran koket till vart "master bedroom".


TV:n ar inkopplad, men internet fungerar inte annu varfor det har varit skralt med blogguppdateringar. Gmail verkar inte fungera med 3-uppkopplingen.
Huset haller fortfarande pa att fardigstallas och de ligger efter tidplanen. Kallarutrymmet blev klart idag men det ar inte stadat annu sa tvattmaskinen ar inte igang.


Poolen ar jattefin. Sara och hennes kompis Romy lag i hela lordagen.
De gick bara upp for att ata pizza.


Chrille har legat sjuk sedan tre dagar tillbaka. Han verkar ha fatt en slang av the Jakarta Diet... ar dock battre idag. Sjalv har jag flangt omkring och handlat det mest nodvandiga. Papperskorgar, diskstall, toapapper, stolar till vaktkuren mm mm. Samt varit pa en kul tjejmiddag i lordags hemma hos svenska Lisa.

Idag mandag har jag och barnen varit pa ett litet vattenland med bland annat fyra rutschkanor som ligger alldeles i narheten av oss. Vi var dar med nagra andra familjer och barnen har fatt nya kompisar. Hugge har lekt med Noah, en dansk kille som dessutom bor i narheten av oss.
Det ar skollov denna vecka och manga skolkompisar ar bortresta. Sjalva ska vi ta det lugnt och bo in oss samt forsoka handla lite mobler till barnens rum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar