lördag 2 april 2011

Vin och barnaktiviteter

Monopolspelet fick stå framme över natten och spelet fortsatte när Matilda kom över på morgonen.


Sen var det dax att handla vin som är det enda som är bökigt att köpa här. Det finns inte alltid att få tag på i vanliga affärer och finns det så är det hiskeligt dyrt. Därför åkte vi till en Duty Free shop där egentligen bara de med diplomatpass får handla. Så här i början av månaden får även vi ofrälse shoppa där. Ransonen är två flaskor per man.

Efter lunch dax för tjejerna att åka till nya säsongen av Glee. De fick en ny CD full med låtar att öva in. Enda kruxet är att showen sen är samma helg som vi ska till Singapore på fotbollsturnering... så Sara vill nu inte följa med...

Direkt efter Glee hade Sara fotbollsmatch.  Hon gjorde en hat trick idag trots att hon fick stå i mål hela andra perioden.


De spelar 4 x 10 minuter så att tjejerna ska orka springa i värmen. Sara var - trots coachens uppmaningar om att dricka mycket innan match, kort på vatten idag igen.


Hugo och Chrille var och spelade golf. Hugge var kort på vatten han också och de fick avbryta spelet efter 9 hål. Hugo ska nu aldrig mer spela golf...

1 kommentar:

  1. Det dar med vinet later allvarligt!! Kanske bast man tar med sig en kartong rose.
    Fredrik

    SvaraRadera