måndag 6 juni 2011

Nedräkningen har börjat...

... inför hemresan. Några kompisar har redan tagit ledigt från skolan och åkt hem fast det är skolavslutning först på torsdag. Samma kväll åker sen de flesta vi känner hem för sommaren. Vi är ett helt gäng som ska med samma plan till Bangkok.

Idag var jag och Hugo på besök hos hudläkaren och visade upp några prickar som Hugge haft på ena tummen. Det var inget att oroa sig för. Antagligen bara fräknar. Eller ett gammalt brännsår som vi inte kommer ihåg.


Efter skolan var vi först hemma hos Gunilla en stund då hon hade besök av the Snake Lady. Jag passade på att handla lite presenter. Sen åkte jag och barnen förbi en outletaffär, men det visade sig vara ett stort misstag. Ungarna bara bråkade och sprang omkring inne i affären. Aldrig mer.

Väl hemma igen packade Sara upp fina konstverk hon gjort på arten i skolan. Hon hade denna termin bland annat vävt en matta och gjort en häst i keramik.


Rastlöse Hugo plockade fram gitarren för första gången på ett halvår. Han är sugen på att börja spela igen. Ska leta fram en gitarrlärare i höst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar