fredag 4 februari 2011

Ledig fredag for vissa...

... ej for andra. Chrille jobbade halvdag idag eftersom det ar klamdag har idag. Sa vi lamnade av Chrille pa jobbet...


...och akte vidare till Ancol - ett nojesomrade i norra Jakarta, vid havet. I Angcol finns det en nojespark, ett vattenland, Sea World mm mm. Det ar sa stort att man aker taxi eller linbana mellan attraktionerna. Regnet hangde i luften, men vi klarade oss fran skurar. Det blaste friskt nar vi satt i linbanan over havet.




Forst var vi pa Atlantis - vattenlandet. Det var sadar. Barnen akte nagra rutschkanor, men det var inte lika bra som pa aquaparkerna i Frankrike. Som utlanning blir man ganska uttittad. Dels jag som hade bikini medan de flesta andra tjejer har t-shirt, langa badbyxor och ibland badsjal pa huvudet, dels barnen som tror att alla skrattar at dem. Men de flesta vill bara vara vanliga, prata med dem och trana sin engelska.


Sen skulle vi ga pa nojesparken Dunia Fantasi, men det skulle ett antal tusen andra helglediga ocksa och koerna var sa laaaanga... vi far komma igen en annan dag eftersom Hugge absolut vill aka berg-och-dalbanorna.


Vi akte aven bajay (tror jag det heter). Indonesisk tuk-tuk.


Vi blev upphamtade av Chrille och gick pa bio istallet och sag the Green Hornet. Det var en upplevelse. Breda, skona fatoljer med stod for benen. Man bestallde mat och dryck innan man gick in och fick det serverat under filmen. Sa schysst.

2 kommentarer: