måndag 9 maj 2011

Hysterisk helg - som vanligt alltså

Birgitta och Fredde kom i fredags kväll. Resan från flygplatsen gick snabbare än väntat och vi åt middag tillsammans ute vid poolen. Det åskade kraftigt och vi räknade sekunderna mellan blixtarna och dundren.

På lördag hade barnen ett hysteriskt schema.
Sara vara på kalas, Glee, fotbollsmatch och sen playdate med hela sin klass hemma hos sin fröken Miss Stephanie. Hon gick hemifrån 09:00 och kom hem 21:30. Hon var då alldeles blek av utmattning.
Hugge hade det lite lugnare - fotbollsfest hemma hos en av tränarna och sen basketmatch. Hugge var så nöjd efteråt för han hade gjort ett antal lay-ups (tror jag det heter) som Chrille hade lärt honom på förmiddagen.

Själv var jag först hos frissan med Brigitta, handlade vin, simmade 40 längder och var på en jättetrevlig födelsedagslunch hos Gunilla hela eftermiddagen. Barnen han också komma förbi och gratta.

Chrille, Fredde och Birgitta spelade då golf på Pangkalan Jati.
Det är skönt att vi nu har två bilar med chaufförer. Det upplägget löser hela logistiken åt oss.

På kvällen gick vi ut och åt på Damask - en lokal restaurang.


På söndag lunch med barnen på Pangkalan Jati golfklubb och sen spel för oss vuxna. Hugge hade fotbollsträning inför Singaporeturneringen och sen träning i flag football. Sara lekte med Cathrine, en klasskompis från Australien.


Imorse tog vi ut Saras flätor.


Idag är Fredde och Birgitta och spelar golf igen. De har åkt iväg till Bogoraya - en urflott bana cirka en timma söder om Jakarta. Själv spelade jag tennis med Gunilla, Jessica och Maria. Först en dubbelmatch och sen en singel med Jessica. Jisses vad trött jag var sen. Det är varmt idag med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar