måndag 23 maj 2011

Singapore dag två

Dag två i Singapore började med fotboll. Hugge fick för första gången i sitt fotbollsliv sätta en straff. Det räckte dock inte så långt. Det gick inte så bra för våra grabbar i turneringen - mycket för att de andra lagen hade följt reglerna in i minsta detalj och tagit med tre äldre spelare per lag vilket vårt lag inte hade gjort. Vissa lag hade nog till och med tummat lite på reglerna eftersom alla spelare var huvudet längre än Hugge. Det verkade lite konstigt eftersom Hugge som är yngst i sitt lag tillhör en av de längre... Men killarna hade en toppenhelg ändå.



Inte långt ifrån fotbollsplanen fanns det ett Dog Spa...


Vovvarna hade till och med en egen pool. Killarna var lite avundsjuka för det fanns ingen pool på deras hotell som låg vägg i vägg med hundspat.


Hugge lämnade sen fotbollsgänget och ville se mer av Singapore tillsammans med oss. Vi åkte upp till båten -Sands Skypark på 56:e våningen.


Utsikten var magnifik.


Jag som är så enormt höjdrädd vågade dock inte gå närmare kanten än så här...


Man fick även kika in i hotelles poolområde. Det måste ändå vara lite läskigt att ligga och simma i infinitypoolen på denna höjd.


Vi tog en lunch på toppen - Ku De Ta, som även finns på Bali, hade en hipp loungerestaurang har uppe.


Fönsterbord hade vi turen att få även idag. 


Ölen var stora och kalla - gott, för det var hysteriskt varmt i Singapore igår.


Birgitta och Fredde gjorde stan på egen hand under tiden. Vi mötte upp dem på hotellet och sa hej då. På vägen dit kunde jag inte låta bli att fota nedanstående dekal. Någon som verkar trött på sin man, eller?


Vi tog ett snabbdopp innan vi åkte ut till flygplatsen. Poolen på vårt hotell var inte stor, men den var djup.


Vi mötte upp fotbollsgänget på flygplatsen och Chrille passade på att spela golf. 


Grabbarna var så sugna på att få slå de med, men man var tvungen att vara 18 år. Stor besvikelse.


Planet var två timmar försenat och vi var inte hemma förrän kl 01:30. Så dags på dygnet tar det bara 30 minuter att köra hem från flygplatsen - dvs 1/6 av tiden jämfört med i rusningstrafik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar