tisdag 19 juli 2011

Battre an Gronan?

Chrille har rest ivag till Hong Kong i nagra dagar och vi ar kvar i stan. Dagen tillbringade vi pa Dunia Fantasi aka DUFAN - en nojespark i Ancol, norra Jakarta. Det tog ca 1,5 timme att ta sig dit, men vi roade oss med att lyssna pa svensk radio pa bilstereon med hjalp av paddan.


Val framme fick Hugge och Sara kramas med en av parkens maskotar.


Vi borjade med bumping boats. Hugge mot mig och Sara. Hugge gjorde allt han kunde for att krocka med oss, men da la Sara i backen. Hon alskade att kora baten.
  

Vidare sen till Flume ride. Vi akte alla tre forst och blev rejalt blota.


Sa andra gangen fick de aka sjalva.


Blotare skulle vi bli... men det gjorde inte sa mycket for nasta attraktion var sa kul! Det var som wild river rafting. Man satt i runda batar, vattnet skoljde over kanten konstant och vi var HELT dyngsura efterat.


Barnen akte sen den lilla bergochdalbanan - som uppvarmning for det som komma skulle.


Loop the Loop Corkscrew Coaster var nagot laskigare - med loop och halvskruv. Barnen akte den tva ganger till och med. Jag vagade inte aka alls.


Hugo och Sara sitter i forsta vagnen, andra raden.

Sara hade en riktig vaghalsig dag idag. Hon foljde med brorsan och akte uppskjutet for forsta gangen nagonsin ocksa. Det heter Hysteria har. Hon var lite skakig i benen efterat.


Flakten som sprutade ut sma vattendroppar var sa nice i varmen.


En kul dag. Jag tyckte det hela var battre an Gronan for koerna var sa mycket kortare. Nasta gang ska vi kopa priority card ocksa. Hon i kassan tyckte inte det behovdes idag da det var sa fa besokare, men det vore harligt att bara kunna glida igenom koerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar