torsdag 14 juli 2011

Besok

Vi har besok hemifran. Mariana och Jenny ar har hos oss i tva dagar. Igar var vi helt slut pa grund av tidsskillnaden och de fick da upptacka Jakarta pa egen hand. Middag pa restaurang Toscana pa kvallen. Idag hade vi piggat pa oss och vi alla akte pa sightseeing tillsammans.

Forst akte vi till de gamla stadsdelarna. Hugo och Sara testade att cykla pa tandemcykel vilket inte var sa latt. Sara satt mest och vilade sig dar bak....


Sen fick det bli en uppiggande fruktdrink pa Cafe Batavia.


Darifran akte vi vidare till China Town i Glodok och hamnade i ett kinesiskt tempel. Dar var det fullt med folk och aktiviteter. Rummen var fyllda med rokelse. Folk valsignade vatten, eldade pappersfigurer och bad till olika gudar. Ganska haftigt. Ljusen var som enorma marschaller.




Som vanligt ar trafiken olidlig. Det tog en timme att aka mellan China Town och en indonesisk restaurang som jag hade hittat pa natet. Val framme visade sig att de bara serverade buffe som vi garna skippade. En timme senare var vi pa PIM. Det fick bli lunchmiddag forst vid 18-tiden pa Din Tai Fung.

Nu pool time for barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar