torsdag 27 januari 2011

First celebration of Chinese New Year

Kinesiskt tema i skolan idag infor det kinesiska nyaret som infaller den 3 februari. Barnen fick prova pa att gora nudlar och kopa kinesisk mat till lunch. Sara at dumplings, medan Hugo tog det sakra fore det osakra och at av den ordinarie maten istallet (hamburgare idag). Det fanns aven kinesiska leksaker och diverse annat smatt och gott till forsaljning som foraldrar till kinesiska studenter hade inforskaffat i Kina dagen till ara.

Imorgon ar det indonesiskt tema for treorna.

Jag var pa American Women Association idag och kopte litteratur. AWA har ett helt hus i Kemang (det gamla expat-omradet) och man kan ga med i klubben trots att man inte ar fran Amerika. Jag kopte Jakarta shopping guide (ej sa spannande som det later utan mest matnyttiga tips och adresser), en bok med de vanligaste indonesiska fraserna samt en bok med bilder som visar vad olika matvaror heter pa indonesiska. Tydligen bra nar man ska kommunicera med sin maid sa smaningom.


Sen lite bilder pa huset som vi hoppas pa att fa. Ingenting ar dock klart, sa hall tummarna. Imorgon far vi veta inflyttningsdatum eftersom foregaende hyresgast har flyttat ut, men kontraktet fortfarande galler nagon manad till.






Ungarna gillar dock inte dorren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar