fredag 14 januari 2011

Gymnastics tryouts on Fruit Friday

Varje fredag ar fruktfredag. Alla barn ska ha med sig en frukt som skolan sedan delar ut till mindre bemedlade barn. Frukten samlas in vid grindarna pa morgonen och de barn som inte har en frukt med sig far en skarp tillsagelse och lapp som ska tas med till foraldrarna... harda bandage.

Efter skolan var det tryouts for gymnastik. Sara blev lite forskrackt eftersom de redskap som fanns framme i salen var barr, bom och tva stanger i olika hojd som man snurrar runt i (vet ej vad det heter). Sadant som Sara inte hallit pa med pa truppgympan hemma. Men hon lyckades trots det komma med i en grupp som tranar 2x3 timmar i veckan.


 Sara pa den lagre av de tva stangerna i olika hojd.


Jag hittade dromkaken idag!
Dessvarre sags det att det finns det andra spekulanter pa detta hus.
Det ligger i ett annat omrade, Cilandak -  i narheten av skolan det ocksa. Ett mer genuint och mysigt omrade dar husen ar mindre och tradgardarna storre. Imorgon ska jag kolla pa fler hus i samma omrade.


Poolen kunde man simma laps i!


Imorgon ska Hugge signa upp sig for basket och sa ska vi forsoka tjata in honom i fotbollslaget och Coca Cola-cupen. Tjata eftersom tryouts for fotbollen holls i november och intagningen verkar stangd for i ar.

Sara ska registrera sig for Glee - Broadway Style pa Children's Theatre and Dance School samtidigt.

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Jättekul att läsa på bloggen! Sköt om er och lycka till med hus-jakten!
    /Bellanders

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hejja Sara vad du är duktig! Jag visste att du skulle greja gympan vad de än ville att du skulle göra. Hugge - kul med basket! Förstår att det blir svårt att fylla basketproffset fasters skor men du kommer klara det oxå snabbt :-). Kram på er!

    SvaraRadera