måndag 31 januari 2011

Sondag med barnaktiviteter

Hugges forsta fotbollsmatch med United igar. De spelade mot Brittish International School och vann. Hugge gjorde en balja han ocksa. Han har fatt sin nya troja.
Det var lite stressigt att ta sig dit. Det ar matcher pa nya skolor hela tiden och vi hittar inte riktigt i detta gytter av smagator i 9-miljonersstaden annu. Sondagschaffisen hittade inte heller och Hugge var sen till uppvarmningen.

  
Pa eftermiddagern akte vi Kidzania. Det ar en uppbyggd stad dar barnen far prova pa olika aktiviteter. De borjar med att ta korkort for att fa kora bil mm dar inne. Sen gar de till banken och far startpengar. Vill de ha mer pengar far de arbeta. Man kan testa pa att vara radioreporter, lakare, polis, fonsterputsare, fotomodell mm mm. Man checkar in barnen (det ser ut som incheckningen pa en flygplats) - och en session ar fem timmar lang. De tyckte att det var sa kul. 
  

Detta ligger i Pacific Plaza, ett enormt shoppingcentrum i centrala Jakarta, sa foraldrarna kan under tiden ga och ata eller shoppa jarnet. Ser ni den kinesiska draken som aker rulltrappa?


Pa plan 4 och 5 i shoppingcentrat finns det massvis med restauranger. Bla kan man ata i denna bat.



1 kommentar:

  1. Hej Sara!
    Jag saknar dig, men det är coolt att du typ bor på semester! Det är lyxigt, men jag hoppas att du kommer och hälsar på till sommaren!
    Lovisa

    SvaraRadera