fredag 21 januari 2011

Internationell skola

Hugge hade traning med A-laget for forsta gangen idag. Han var fortvivlad eftersom han hade glomt fotbollshortsen hemma och skulle vara tvungen att spela i sina vanliga shorts. Ett i-landsproblem i mitt tycke.
Men som tur ar finns det resurser pa Jakarta International School. Sma kiosker, kafeterior, bankomater, post och aven en bank (!) finns pa skolans omrade. I Booster Hut kan man kopa det mesta. Utrustning for football, socker, softball, rugby mm. Sa han fick spela i nya shorts idag.


Det verkar som om det ar frivilliga mammor som jobbar i the Booster Hut. Det finns aven en kafeteria som drivs av frivilliga mammor. De serverar mat fran olika delar av varlden och overskottet gar till skolresor, gratisluncher till eleverna ibland mm. Sara har till och med shoppat silly bands i skolan....


Sara hade tre timmars gympatraning idag ocksa. Hon hade druckit Gatorade innan och var inte lika sankt efterat som i onsdags. Hon har ocksa fatt en inbjudan att vara med pa en gympatavling. Vad trevligt tankte vi. Nar jag sen fick mailet med all information sag jag att tavlingen gick av stapeln i Manilla, Filippinerna, i borjan av mars... Det ar sannerligen en internationell skola barnen gar pa. Sara ar dock inte sa sugen att vara med pa tavlingen.

Middag pa hotellrestaurangen ikvall igen trots att vi forsokte overtala barnen att testa nagot annat - man har atit sig igenom menyn vid det har laget. Sara orkade inte ga nagon annanstans. Hon slocknade tidigt.



1 kommentar: