tisdag 18 juni 2013

Familjen fulltalig i Sverige

Chrille landade här hemma i lördags och slogs av hur välordnat och fint det är i Stockholm. De asiatiska städerna är ju inte så vackra. Hugo sa spontant häromdagen också att han tyckte att Stockholm var så fint.

Vi började med en god lunch med extra allt på Källhagens värdshus med Martin och Ninni.


Sen var det drink hos Loisan och Bärsan innan det bar iväg ut till Trångsund och partyt hemma hos Joanna och Niklas. Där var det fullt hus och vi minglade bland alla läkare. Vi var sist på plan och såg solen gå upp över den lilla sjön. Så vackert!


I söndags var det ganska tungt att gå upp till golfen med Peter och Caro ute på Drottningholm. Men när vi väl kom upp njöt vi av den friska luften och sällskapet.


Dagen bjöd verkligen på olika väder. Det var solsken och blå himmel emellanåt, men också ösregn och även hagel mot slutet. Svensk sommar med andra ord. Chrille kunde inte spela alla 18 hål eftersom han hade så ont i sin golfarmbåge. Alla inplanerade golfrundor i Sverige kommer antagligen att brinna inne för hans del.


Vi åkte därefter hem till dem och åt middag med alla barnen. Hugo har ju bott där den senaste veckan och nu fick även Sara träffa Eric och Elinor.


Det blev en lugn och härlig kväll framför TV:n.


Peter och Chrille 'tittade' på US Open.


Igår blev det lunch med Kattis och Oscar. Ikväll är det middag med dem och Helena och Martin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar