tisdag 4 juni 2013

Saras Moving on Ceremony på PIE

Idag var det en stor dag för Sara. Femteklassarna på PIE - Pondok Indah Elementary, hade Moving on Ceremony eftersom de nu slutar Elementary School och börjar i Middle School efter sommaren.


I år var det första gången som eleverna själva höll i denna ceremoni och det de verkligen såg fram emot på var maten i Middle School och att de nu skulle få bli mer självständiga. Så länge man går i Elementary School får man inte röra sig fritt på skolområdet utan måste hela tiden ha en chaperone. De kommer i framtiden att kunna välja att äta lunch på flera olika ställen och slippa den ganska trista kafeterian på PIE.


Det var fullt i Melati-teatern.


Eleverna fick sedan gå fram klassvis för att hämta sina certifikat som delades ut av lärare och rektor på PIE.



Mr Langley har varit Saras lärare i femman. 



Alla femteklasslärare höll sedan ett tal till sina elever.


Publiken fotograferade friskt hela tiden.


Alla femmorna avslutade med en sång.





Sara med några av sina bästa kompisar - Halle, Mio, Kenzie och Kami. Flera flyttar nu och tjejerna var riktigt ledsna idag. Imorgon är det sista dagen i skolan och de kommer nog att vara ännu mer ledsna då eftersom de kanske inte kommer att ses någonsin mer.


Saras partyn har fortsatt in i det sista. Hon var på ett överrasknings-good bye-party igår och ännu ett idag. Hon börjar tappa rösten vilket är ett tecken på att hon är helt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar