lördag 15 juni 2013

Kebab

Igår kom så Hugge hem igen - en kort sväng i alla fall. Han har längtat så efter kebaben på Grill Inn så det blev en kebab där till middag igår och sedan en till idag då vi åt lunch. 


Sen blev det klippning på Klippoteket. Vi tog en bild före ...


... och en efter.


Sen åkte Hugo tillbaka till Eric i Bromma medan jag och Sara tog en sväng in till stan då hon absolut ville in och kolla på mobilskal. Vi gick även in i Hollister-affären i Gallerian där det var smockfullt. Sara fick stå rätt länge i kön till provrummet eftersom hon ville prova ett par shorts. Det blev dock inget inköp där eftersom shortsen kostade många gånger mer än de vi kan köpa hemma i Jakan för.

Igår följde jag med Ninni till Danderyds Sjukhus och på kvällen träffade jag Jakartafruarna på Hotellet. Isabelle, Gunilla, Linda, Boel och jag träffades och käkade middag. Så trevligt så. Barnen var hos kusinerna Gustav och Klara under tiden. Idag är Sara hos bästisen  Elin som hon inte hunnit träffa förrän idag. Inte en lugn stund. Man har lite dåligt samvete att man inte har hunnit med att träffa alla ännu eller bara hunnit ses en kort stund. Men vi har några veckor kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar