söndag 9 juni 2013

STOCKHOLM!

Onsdagen den femte juni var det Last Student Day på JIS. Senare samma dag åkte vi till Stockholm. Planet gick sent på kvällen och på väg ut till flygplatsen hann vi med en middag med Chrille på La Luce - en ganska så ny italiensk restaurang  i Jakarta.



Resan gick över förväntan snabbt och vips var vi i Stockholm.


Första korven intogs redan på flygplatsen.


På torsdagen hann vi med ett första besök hos kusinerna Gustav och Klara innan vi stöp i säng. På fredagen var vi tillbaka hos dem eftersom Gustav och Sara hade party med några i sin klass.


Det blev så lyckat! Vädret var fantastiskt, pizzorna enorma och Sara tyckte det var så kul att träffa alla gamla klasskompisar igen.



Medan ungarna studsade käkade jag middag med Helena&Martin och Loisan & Bärsan. Så kul! Eftersom Hugo inte fick vara med på partyt var han hos August och Arvid och tittade på fotbollsmatchen mellan Sverige och Österrike.


Igår lördag var det fullt schema. Birgitta och Freddes bil vägrade starta så jag fick låna Martin och Helenas ena bil istället. Det första jag gjorde igår morse var att köra för nära en pelare och dra bort kjolen på bilen framtill. Så klantigt! Förhoppningsvis ska det inte vara så svårt att laga detta, men vi får vara utan bil i ett par dagar. Vi fick skjuts med morfar ut till Joanna och Nicke igår. Det var så mysigt att träffa dem igen - speciellt Ojjo och Bella.


Vi fick ta T-banan tillbaka på eftermiddagen och det var toppen eftersom stora delar av stan var avstängda på grund av princessbröllopet. Vi åkte direkt till middagen hos Bärsan & Loisan. Jeanette&Jojje och Anneli& Anders var också där och som vanligt kändes det som om vi hade träffats bara igår.

Sara fyllde ju år igår och Bärsan&Loisan hade köpt fin rosa princesstårta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar