söndag 19 januari 2014

Avslutningsbrunch

De sista fyra dagarna har rusat iväg. Vi har alla haft fullt upp. Jag har bland annat varit och tittat på några fler hus i Pondok Indah samt även sett en penthouse-lägenhet i samma område. Utsikten över Pondok Indah Golf Club var tjusig från den sextonde våningen. Lägenheten var också fin - 330 kvadratmeter i två plan.


Birgitta och Fredde har spelat golf på Pankan både torsdag och fredag eftersom de inte vågade ge sig iväg alltför långt med sin driver som inte hittar något vidare här i staden. De har även tagit flera svängar förbi PIM för att shoppa mer.
I torsdags kväll var jag hemma hos Lise på bokklubbsmiddag, Chrille var ute med jobbet medan barnen var hemma och åt kinamat med Birgitta och Fredde. I fredags var det utgång igen - på Loewy´s, eftersom vi skulle träffa Tess och Gareth som båda flyttar härifrån snart. Vi sprang även på Chrilles nye golfkompis Rob och hans flickvän Pipit. Birgitta och Fredde käkade då middag på restaurang Colonial på Lippo Mall.


Vi kom inte hem allför sent eftersom man hade varnat för extrema vattennivåer i staden. Det har regnat flera dagar i rad och vissa gator är stundtals översvämmade. Så här såg det ut när vi åkte hem i fredags. Det är tur att vi har stora däck på bilen.


Igår lördag började Coca Cola-säsongen igen. Båda barnen spelade matcher och båda förlorade tyvärr. Fredde och Chrille spelade då golf och fick byta bana eftersom det regnade för mycket i Sentulområdet. Birgitta var hos frissan och åkte sen själv vidare till Lippo Mall för att shoppa. Hon tog taxi överallt och det är kul att se att hon reder sig så bra i den stora staden.




Det blev en stilla middag hemma igår eftersom vi laddade inför brunchen på Four Seasons idag.


Vi åt så mycket gott och flera av oss tyckte nog att dagens höjdpunkt var foie gras.


Efterrätterna var fina också.



Jag fick kramas med hotellmaskoten.


Efter brunchen hann vi alla åka förbi ett av husen vi är intresserade av att hyra. Det blir inte så mycket middag ikväll. Vi vilar oss i form framför TV:n hela gänget. Birgitta och Fredde ska snart åka till flygplatsen och jag hoppas att de inte råkar ut för några vattenäventyr på vägen. Hej då och tack för denna gång! Vi ses i sommar!


Skolan har skickat mail om att man ska vara beredd på att den kommer att vara stängd om det fortsätter att regna. Barnen håller givetvis nu tummarna för att det ska fortsätta att regna vilket det gör nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar