tisdag 7 januari 2014

Hemma i Jakan igen

I söndags var det dags att säga hej då till hela gänget. Tiden går alltid snabbt när man har kul. Nu får kusinerna vänta ända till juni innan de kan ses igen.


Vi tog en taxi bort till flygplatsen som ligger väldigt nära Pantai Cenang. Eftersom incheckninsproceduren gick snabbt kunde vi ta en taxi tillbaka och äta lunch på ett av våra favoritställen Red Tomato. Vi sprang även på familjen Alexanderson en gång till eftersom de också precis hade ätit lunch där.


Man såg hela Pantai Cenang-stranden från flygplansfönstret.


Även vår lilla Pantai Tengah så man klart och tydligt.


I Jakarta hade det hunnit bli mörkt när vi skulle landa så där såg man inte så mycket förutom alla ljusen. Hela resan gick hur smidigt som helst. Jag måste säga att Malaysia Airlines verkligen är bra. Man får ha 30 kg incheckat bagage med sig och ytterligare 7 kg som handbagage. Vi kunde dessutom checka in allt vårt bagage hela vägen trots att den första sträckan var ett inrikesflyg.


Igår blev det en stillsam dag med tvätt och uppackning för alla utom för Chrilles om var tvungen att återvända till jobbet. Barnen är lediga ett bra tag till då deras skola inte börjar förrän nästa onsdag. 
Jag hann med en vända bort till Kemang för att handla, träna Body Pump (träningsvärk idag!) och hämta Chrilles nya uppsydda skjortor. Fem skjortor blev bra och en hade de sytt med tyget felvänt. Så klantigt! De försökte dessutom tuta i mig att de hade gjort rätt och att alla trådar i tyget visst skulle vara på utsidan.... Skräddaren gav sig till slut och ska nu åka till Pasar Mayestic för att leta upp samma tyg till mig igen och sy en ny skjorta.


Chrille kunde gå från jobbet relativt tidigt så vi gick på fembion på Lippo Mall och såg filmen Walter Mitty. Filmen var ganska underhållande även om storyn var lite väl fantastisk ibland.


Idag har jag varit och spelat tennis med Pak Benny på JIS nu på morgonen. Det var tungt. PUST!


Nu funderar jag på att städa bort julen innan Birgitta och Fredde landar här hos oss ikväll. Klockan är snart 12:00 och barnen sover fortfarande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar