tisdag 1 april 2014

Tillbaka på Kristal igen... SUCK!

På lördagskvällen var det poolparty på hotellet och vi blev mäkta imponerade hur flott man hade dukat upp allt utomhus.


Kvällens tema gick i vitt och många av gästerna hade därför också klätt sig helt i vitt.



Givetvis var det buffe även denna gång och jag fick ge betyg på de olika maträtterna....


... vilket de övriga i familjen hade så roligt åt.


Det bjöds på en bra akrobatföreställning också.


Men det var minst lika roligt att sitta och observera de andra gästerna. De två familjerna på bilden nedan hade klätt sig i likadana T-shirtar - både de små barnen och deras föräldrar. Nu funderar jag på om jag ska köpa något liknande till oss - vet bara inte vilket motiv på T-shirtarna jag ska välja.


Middagen avslutades med mousserande vin...


... och ett litet fyrverkeri.


Därefter var det frågesport i baren. Barnens teen club bildade då ett lag medan jag och Chrille hamnade i laget Ayoba som vann hela köret - så kul!


Sista dagen var det vattensporter på programmet som vanligt.


Chrille och Hugo fick ha fina badmössor på sig.



Sara ville inte vara med och höll sig mest i skuggan eftersom hon hade bränt sig så på axlarna dagen innan.


Hon var med på trapetsträningen på eftermiddagen istället och lyckades göra en så bra överlämning eller vad det nu kan heta. Hon gungade på en trapets och lyckades sedan fånga en killes armar - killen befann sig på den andra trapetsen, och det såg så proffsigt ut.


Det blev även kvällsfotboll för killarna. Chrille var skadad och stod då i mål.


Jag hade svårt att slita mig från havsbaden och tog ett sista dopp strax innan solen gick ner.


Vårt plan hem till Jakarta gick tidigt på måndagsmorgonen och vi var uppe med tuppen öven då. Väl framme i Jakarta åkte vi direkt till huset för att kolla läget. Renoveringen börjar nu bli klar, men mycket smågrejer återstår. Nedan ett matförråd som ligger innanför köket. Det var inte klart.


Kylen hade då inte ännu levererats, med ska vara på plats nu. Det finns inga beslag uppsatta i något badrum ännu, vattnet i toaletterna på nedre plan fungerar inte, tvättmaskinen är inte installerad, källaren är inte klar och i gästrummet finns det mycket kvar att göra. Det finns inte en garderob på plats heller. Annars börjar det se riktigt bra ut.


Vi kunde inte flytta in i huset igår så som det var planerat, eftersom betalningen av hyran inte hade gjorts i tid - så klantigt! Ägarinnan vägrade därför oss att flytta in. Vi fick snällt åka till hotell Kristal och checka in där ännu en gång.
Idag reser Chrille till Indien och kommer inte tillbaka förrän på fredag. Han ska försöka ordna med formaliteterna av hyresinbetalningen innan han åker ut till flygplatsen vid lunch. Om det går så ska jag försöka få tag på bärhjälp och kanske, kanske kan vi flytta in i huset idag. Men vi vet ännu inte om det går att ordna. Inget blir som man tänkt sig i detta land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar