måndag 19 december 2011

Äntligen jullov

Ungarna är helt slut efter höstterminen så det ska bli så skönt med jullov. Den gångna helgen har därför varit lugn. Chrille spelade golf både i lördags och söndags. Jag hängde bara med på söndagen. Sara var över hos Halle och Noelle, men Hugo - som hade haft en sleepeover här hemma hos oss i fredags med Ya och Jonathan, vilade sig resten av helgen.


Vi mäktade med att gå på bio i alla fall. I lördags såg vi nya 'Mission Impossible'-filmen på PIM, men både jag och Sara somnade i slutet trots all action. Hugo tyckte att det var bland det bästa han hade sett. Igår söndag såg vi den nya vampyrfilmen 'Twilight Breaking Dawn' på Cilandak Town Square och lyckades hålla oss vakna trots att filmen var ett rejält ett sömnpiller. Ja, Sara höll kanske inte med om det. Efter filmen köpte vi sushi och thaimat som vi åt hemma.


Idag stog shopping på programmet. Hugo orkade bara hänga med till Poins Square där han köpte både nya Xbox-spel och filmer. Jag och Sara fortsatte därför ensamma till outleten d'Brasco. Där hittade jag två fina Desigual-klänningar medan Sara fyndade både kjol, linne och en bikini.


Eftersom vi inte hittade några finskor till Sara varken på Poins Square eller d'Brasco, åkte vi vidare till PIM. Där kan man åka skridskor så här års. Vi fick tag på två par skor till Sara och hon är helnöjd eftersom hon har klagat på att hon inte har några snygga skor att sätta på sig.


Sara kom hem med en fin julklapp till hela familjen. De har studerat regnskogen den här terminen och hon hade gjort en fin kalender till oss med just regnskogstema.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar