fredag 9 december 2011

Stand-up och julkoncert

Pust - det var en mycket hektisk dag igår så det var nästan skönt att yoga-läraren ställde in morgonens övningar. Jessica, Linda och jag hade i och för sig redan hunnit hem till Gunilla vid det läget, men det gjorde inte så mycket. Vi fick en lugn och skön coffee morning istället.

Efter gårdagens Luciatåg, megashopping, ärenden på stan och ett till slut ett lyckat kredikortsfix var det julkoncert i Elementary School på kvällen. Treorna, fyrorna och femmorna uppträdde för föräldrar och syskon. Det var så fint! Förutom amerikanska julsånger sjöng respektive årsgrupp även en sång var på ett annat språk. Sara och fyrorna sjöng 'Jambo Bwana' på swahili. Saras gäng sjöng också 'Let is Snow', 'Music Alone Shall Live' och 'Rockin' around the Christmas Tree'. Sista punkten på programmet - The String Group, hade man dock kunnat vara utan. 20 barn (antagligen bara koreanska) på 20 fioler som nyss hade lärt sig att spela.... det lät inte bra.


När koncerten var slut plockade jag och Sara upp Hugge som hade varit på fotbollsträning. Barnen droppades av hemma och jag fortsatte direkt till the American Club då det var stand-up show som Jakarta Comedy Club hade arrangerat. Walt Andersson - på bilden nedan, var hur kul som helst. Han skämtade grovt om bland annat äldre vita män och yngre asiatiska kvinnor. Tjejen - en engelsk pakistanier, som uppträdde efter honom lyckades aldrig få publiken med sig då hon drog skämt om muslimer som alla redan hade hört.


Walt gick runt och snackade med alla i pausen.


Idag är det Celebrity Day på Pondok Indah Elementary. Barnen skulle klä ut sig till sin favoritkändis. Sara ville vara utklädd till LMFAO då hennes favoritlåt just nu är 'Sexy & I Know It'.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar