torsdag 15 december 2011

Lucia med ambassaden

Ja, igår var den stora dagen. Dagen då vi lussade inför cirka 600 personer på hotell Shangri-La här i Jakarta. Och det gick så bra!


Vi körde två genrep i stora balsalen. Ett under en presskonferens som ambassadörskan höll i. Det fanns flera svenska företag som presenterade sig och sina produkter under kvällen också. De sponsrade även själva kalaset.

Hugo och Jonathan var stjärngossar. Igår hade de bra uppbackning från ambassaden när de sjöng 'Staffan var en stalledräng..'. Alla unga killar på ambassaden ställde upp och gick i tåget. Även några tjejer som var tärnor.


Barnen var mycket nöjda att de fick ha små 'myggor' på sig. Det vill säga headsets med mikrofon.


Det hela var mycket spännande, men det blev även en del väntan tills vi skulle få gå upp på scenen.


Amelia var Lucia och hennes mamma Jessica tärna.


Lise ställde upp i sista sekund och gick sitt första luciatåg någonsin. Det var bra att vi mammor fick stärka oss med ett eller två glas vin innan - så att vi vågade ta i och sjunga.


Jag har för närvarande inga bra bilder från själva uppträdandet. Om jag får tag på några ska jag lägga upp dem. Förutom Luciasångerna sjöng Sara, Amelia och Matilda också 'Tänd ett ljus och låt det brinna' a cappella. Det gjorde de så bra.

Efter lussandet lämnade vi över scenen till ett proffs. Kvällens överraskning - svensk/indonesiska Reza, sjöng några jul- och Abbasånger. Vi kände igen henne då hon har varit med i Idol. Sen var det buffé med svensk mat. Det fanns köttbullar, pyttipanna, lax, sill, glögg, Janssons, julskinka och det mer internationella inslaget kalkon.


Det fanns ett tjusigt efterrättsbord också där det bland annat serverades chokladbollar, drömmar och Ris a la Malta. Adam poserade glatt vid pepparkakshuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar