fredag 23 maj 2014

Grade 8 Celebrations

Regnsäsongen här vägrar ge med sig. Det regnar fortfarande varje dag. På förmiddagarna är det oftast strålande solsken som på bilden nedan som jag tog igår när jag fick skjuts in till stan med Chrille på morgonen. Man ser här ut mot SCBD-området där shoppingcentrat Pacific Place och börsen ligger.


På eftermiddagarna börjar det att mulna på och ofta är det världens åskoväder också. Det öste ner så mycket igår att jag undrade om det skulle bli översvämning inomhus eftersom poolen ligger i samma nivå som golvet i köket och vardagsrummet.


I morse var det strålande solsken igen så Birgitta, Johanna och jag var ute och spelade golf på Senayan-banan som ligger mitt i stan. Det är ganska så häftigt att spela golf bland skyskrapor även om banan är smal som tusan. Ingen av oss spelade särskilt bra, men på något konstigt sätt lyckades jag ändå vinna stort över Birgitta. Och Johanna bjöd sen på lunch. Mycket trevligt var det i alla fall.


Chrille spelade golf idag han också eftersom en leverantör hade ordnat en avskedsturnering för Chrilles chef som ska flytta från Indonesien. Chrille kom hem med fina priser eftersom han hade bäst bruttoresultat.


På kvällen var vi föräldrar inbjudna till JIS eftersom man skulle fira att ens åttondeklassare nu lämnar Middle School och går över till High School efter sommaren. PTA hade ordnat med mingel och buffé.


Hugo hängde med sina kompisar.


Vissa hade klätt upp sig mer än andra.


Sen var det samling vid Bali-scenen. 200 elever i åttan och deras föräldrar fick alla plats.


Vivian - en jätteduktig tjej, spelade och sjöng så fint. Hon hade valt en otroligt fin men så sorglig sång - Troye Sivans 'The Fault in Our Stars'.


Sen var det bildspel. Alla hade skickat in bilder på sig själva innan och så här såg Hugos bilder ut.


Efter bildspelet fick vi förädrar gå hem medan åttorna fortsatte firandet med en skoldans. Sara har idag varit på födelsedagsfest. Imorgon ska hon och Maureen ha sin gemensamma födelsedagsfest. Partyt ska hållas hemma hos Maureen men sleepovern efteråt blir hemma hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar