torsdag 22 maj 2014

Tennislunch

Hugos lilla bebis vaknade och skrek en gång i timmen under hela natten så Hugo fick verkligen känna på hur det är att ha en riktig bebis.


Igår var det tennislunch med min underbara Pondok Indah-grupp hemma hos peruanska Joyce. Vi sa då också hej då till Isaura som nu ska flytta till USA.


Det bjöds på helstekt gris - något som både de från sydamerika och  Filippinerna älskar. Speciellt det knapriga skinnet gillar de.


Det är bara Tuty som inte äter gris i vår grupp och hon hade beställt Nasi Tumpeng till allihopa. Det är en indonesisk festmåltid med en massa små rätter arrangerade runt ett gult ristorn. Enligt tradition ska värden först servera den äldste eller den finaste personen i sällskapet.


Isaura fick en minnestavla och en kaffemugg med bilder av oss alla på. Till och med våra två ballboys var med på bilderna.


Det tas alltid många bilder på dessa tillställningar. Det blev även lite dans till mestadels sydamerikansk musik igår.


Hugo och jag har varit ute och shoppat finkläder som han ska ha på fredag då åttorna ska ha en ceremoni för att fira att de nu slutar Middle School och går över till High School. Många köper riktigt fina kostymbyxor, men Hugo valde att köpa ett par mörkblåa chinos istället och ett par nya skor.
Vi föräldrar är också inbjudna och jag har skickat in två bilder på Hugo till ett bildspel som håller på att förberedas. En bebisbild skulle skickas in och en nytagen sådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar