torsdag 26 juni 2014

Stockholm

I måndags var Sara, Gustav, Klara, Philip och Aline på Grönan. Det var perfekt Gröna Lund-väder då - det vill säga lite småkallt och regnigt så det var lagom många besökare i parken. Väntetiden i köerna var inte så lång så ungarna kunde åka allt och lite till. Tjejerna var där hela dagen och när de till slut kom hem ville Sara åka tillbaka igen. I tisdags tog Chrille med sig styrkan på bowling. Jag gick en långpromenad på Kungsholmen under tiden och skaffade mig rejäla skavsår på köpet. Vädret har blivit något bättre och solen visar sig då och då. Det är dock inte jättevarmt.


Igår skulle det shoppas. Sara och jag var inne i stan hela eftermiddagen.


Tänk att den här affären som börjar på H och slutar på -ollister fortfarande är så populär bland barnen. Sara köpte sig äntligen ett par efterlängtade shorts där och vi hittade också ett par skor till henne på rean. Jag köpte en fin klänning från Ilse Jacobsen som verkar vara jätteinne i Sverige just nu eftersom många har sådana klänningar.


På kvällen tittade Kattis och Erik förbi vilket var kul eftersom vi inte hade sett Erik på länge, länge.


Han är nästan lika lång som Chrille.


Senare kom Klara förbi med en jättefin tårta som hon och Aline hade bakat. Så tjusig! Och jättegod var den dessutom. De hade kämpat med marsipanen länge sa de.




Vi följer vår lille Hugge på Instagram. Han verkar ha det toppen trots att det måste vara så kallt ute i skärgården.



 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar