fredag 20 juni 2014

Vårt party

I onsdags hade vi vårt party och det var så kul att träffa alla nära och kära! Vi hade hyrt en lokal på Bosö Båtklubb och försökte piffa upp den furuinredda stugan så gott det gick med våra små medel. Vädret skulle enligt SMHI bli helt OK så vi tänkte att vi kanske mestadels kunde vara utomhus. Chrille ville absolut ha partytält så han köpte och monterade ihop två stycken sådana några timmar före festen. Vi hade också hyrt en stor byggvärmare så att det skulle bli ordentligt varmt i tälten, men värmaren fungerade överhuvudtaget inte. Så trist! Folk höll fullkomligen på att frysa ihjäl vid fördrinken eftersom det då blåste så kallt.


Vi fick äta buffén inomhus istället. Vinden mojnade under kvällen och det blev möjligt att återigen vistas utomhus - i alla fall vid brasorna i oljefaten. 
Det är en fin utsikt från uteplasen vid båtklubben.


Det blev en sen kväll med mycket snack, skratt och dans när Lars väl fick ordning på vår DJ. Så mysigt!


Det blev en arbetssam dag för Chrille och mig även igår då vi hade en hel del körningar att göra för att återlämna allt inhyrt material. Sara åkte ut till Matilda på eftermiddagen och då Chrille och jag åkte dit för att hämta henne blev vi kvar på middag. Så trevligt att träffa våra gamla Jakan-kompisar Mats och Linda igen.


Idag är det midsommar och vi ska snart åka ut till Nacka. Den vita midsommarklänningen får nog stanna kvar hemma - det behövs mer kläder än så idag. Det är himla kallt och molnen hänger tunga och mörka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar