måndag 12 november 2012

Helgen som gått

I fredags var det golf med Mari och Birgitta ute på Gading Raya. Vi hade sådan tur med vädret. Det började nämligen att ösa ner när vi hade gått halvvägs så vi väntade in regnet i en kvart och kunde sedan fortsätta i hettan. Så fort solen kommer fram torkar det upp på ingen tid alls eftersom det är så megavarmt.
 
 
Jag och Birgitta forsatte direkt till Koi i Kemang för att ta en kaffe med Boel och Melissa som hade varit där och ätit lunch. Vi hade inte duschat och satt där i våra svettiga golfkläder. Efter kaffet tog vi varsitt glas vin för att joina de andra och efter det började det beställas in drinkar. Jag hade i alla fall ett par andra skor med mig, men Birgitta fick sitta i sina golfskol hela kvällen. Jag kom inte hem förrän klockan 23....Hugo var då på bio, Sara som över hos en ny kompis och Chrille var på AW.
 
 
På lördagen var det fullt program. Sara spelade en basketturnering och Chrille höll reda på tiden och poängen i flera matcher.
 
 
Det var det sista i basketväg för Sara för denna termin.
 
 
Vi pep sedan ut på golfbanan och spelade med Chrilles kompis Ahmad. På vägen hem bjöd vi in några på fördrink hem till oss då vi skulle vidare tillsammans på en inflyttningsfest hos Ann-Sofie och Peter. Vi  hade en hel halvtimme på oss att duscha och göra oss iordning. Sen hann vi även med en sväng förbi Kemang och baren Shy där vi mötte upp några andra par och dansade till klockan två på natten. Pust. Igår blev en stilla dag. Vi grattade Chrille på fars dag och gick på bio och såg 50-50. Den var inget vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar