torsdag 29 november 2012

Julklappsinslagning

Idag var det tomteverkstad hemma hos Carmela. Nordiska Klubben ska i år ge julklappar till alla barn som bor på det barnhem som klubben sponsrar. Man kan läsa mer om barnhemmet under följande länk: http://www.mamasayang.org/.
En av medlemmarna som också är min golfkompis - danska Sine, är mycket engagerad och har även gjort en egen hemsida. http://www.mamasayang.dk/www.mamasayang.dk/Velkommen.html
 
 
Barnen är i skolåldern och kommer att få mest sådant som de behöver. Några små överraskningar utöver det praktiska blir det också för alla.
 
 
Vi slog in cirka 140 julklappar och det gick smidigt eftersom vi var så många som hjälptes åt. Carmela bjöd även på nybakade peppisar och glögg som piggade upp.
 
 
Paketen blev riktigt fina. Jag hade köpt julklappspappret och de fina rosetterna på Mangga Dua för en extrem billig peng.
 
 
På eftermiddagen - när jag och Sara var på väg hem, föll helt plötsligt en stor gren ner över hela vindrutan när vi svängde av vid CITOS. Det stog ett gäng säkerhetsvakter som hörde till en restaurang och såg skyldiga ut när Maryono stannade bilen. Det såg ut som om de höll på att ta ner en stor gren från ett träd vid restaurangen. De skyllde dock snabbt ifrån sig och sa att trädet inte alls hörde till restaurangen utan att det var Jakarta stad som ägde det. De skyllde på vinden också. Det blåste just ingenting vid tillfället. Vi får väl se om försäkringen täcker detta.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar