lördag 24 november 2012

Nya visum

Igår fredag var det dags för årets besökt på Immigration Office för att förnya våra visum. Det är en seg historia och igår var det inget undantag. Vi hämtade upp barnen i skolan vid tio och var på plats en halvtimme senare. Där träffade vi agenten som skulle hjälpa oss, men eftersom han inte verkade vara överdrivet tjenis med personalen på plats var det bara att sätta sig och vänta. Barnen började titta på första säsongen av Heroes - en serie som verkar var som klippt och skjuren för dem. Gud vad de gillar den. När klockan var 12 stängde kontoret plötsligt för lunch så vi åkte iväg och åt vi också.
 
 
Vi fick vänta en bra stund till efter lunchen innan vi fick gå in och fota oss och skriva vår signatur på fem olika ställen på ett papper och sen en gång till elektroniskt. Sara skrev och skrev och Hugo stog och skrattade eftersom hon inte fick till den elektroniska något vidare. 
 
 
 
Nu håller vi tummarna för att vi får tillbaka våra pass innan fredag eftersom Hugo och jag ska på fotbollsturnering i Bangkok då.
 
Hugo sov över hos Jonathan igår och de hade sett den hittills läskigaste filmen i sitt liv. Grabbarna vågade inte se klart den igår kväll utan såg den sista halvan idag på morgonen. Sara sov över hos Halle efter det födelsedagsparty som tjejerna först skulle gå på. Vi vuxna var under tiden ute och åt på Cork & Screw inne i stan med Gareth och firade hans chef som fyllde år. Vi blev ett litet gäng vilket var trevligt och fortsatte sen till Dragonfly - ett mycket hippt ställe tydligen. Det blev dock inte så mycket dans igår eftersom vi satt alltför långt från dansgolvet.
 
 
Idag var Chrille sugen på att spela golf medan jag ville gå och se en populär indonesisk film som Indonesian Heritage Society hade specialvisning av just idag. Chrille övertalade mig att följa med till golfen istället och det skulle jag inte ha gjort. Det tog oss en och en halvtimme att ta oss dit. Det var översvämningar på flera ställen och det stog alldeles stilla ibland så idag var faktiskt Chrille ute och dirigerade trafiken på ett ställe. När vi väl kom fram till golfklubben började det att ösa ner och att åska så det var bara att vända hem. Resan hem tog bara en timme.... Jag skulle ha gått på bio.
 
 
Ikväll ska Sara på en ny sleepover hem till Kenzie tillsammans med flera andra tjejer. Vi andra ska på middag till Mari och PO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar