söndag 16 december 2012

Feltänk

I fredags var det utgång med tjejerna. Det var inte så många som hängde på så tätt inpå julen, men Melissa, Cris och jag hade en trevlig kväll. Vi var först och åt på Park 19 - en nyöppnad restaurang i Kemang och gick sen tvärs över gatan till den (tydligen) hippa baren Umbra där vi sprang på en kille som enligt egen utsago hade skjutit sin kostym själv.
 
 
Igår hade vi en utrevlig golfrunda med norska paret Annelin och Rune ute på Pangkalan Jati. Kjempe kjekk! Lite trist att vi inte har spelat tillsammans tidigare eftersom de ska flytta hem efter jul.
 
 
På väg hem från golfen bestämde vi att vi skulle gå på bio med barnen. Vi hade då en timme på oss att hinna hem, duscha, köpa biobiljetter på CITOS och åka och hämta barnen på två olika adresser (i Jakartatrafiken). Vi hann med en marginal på cirka 30 sekunder. Helt stressade, men med popkorn och dricka i händerna. Otroligt jobbat av vår chaffis framför allt.
 
 
Vi såg Hobbit och den var som de andra Sagan om ringen-filmerna ungefär. Underhållande. Hugo tyckte att det var jättebra.
 
 
Nu på morgonen kom jag på att vi inte alls reser på fredag kväll utan redan på torsdag. Jag hade tänkt så fel eftersom planet går klockan 00:50 på natten. Himmel! Tur att inrikesflyget sen var bokat på rätt dag. Incheckningen på hotellet var jag dock tvungen att ändra - tur att de hade ett rum till oss för den första natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar