tisdag 11 december 2012

Tandis

Igår var det gruppbesök hos tandläkaren. Jag skulle hämta barnen precis efter skolan, men Hugo hade som vanligt glömt bort allt och tog skolbussen hem istället. Han fick därför ta sig in till stan själv så vi skulle hinna. I taxi. Och han klarade det galant.
 
Det var premiär för tandläkarebesök här i Jakarta. Vi var hos Dr Lucy som var en trevlig dam. Vi fick sitta och vänta på varandra så det blev lite kryp i benen på barnen när cirka två timmar hade gått. En av oss fick en tillsägelse att borsta betydligt bättre (och oftare!) framöver. Jag säger inte vem det var.
 
 
Vi tog en stilla middag på Luna Negra efteråt så vi slapp den värsta rusningstrafiken hem. Chrille kom också och mötte upp då.
 
 
Idag har jag gjort tusen ärenden. Ja, så många man nu hinner med på en dag eftersom man måste ju hinna transportera sig mellan olika ställen också. Jag var bland annat och hämtade upp vårt surroundsystem som hade pajjat ihop. Teknikerna på Philips lagade det och trodde kanske att felet berodde på ett åsknedlag. Vi får bli bättre på att dra ut sladdarna ur eluttagen nu under regnsäsongen.
 
 
Ikväll är det konsert på PIE. Sara ska uppträda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar