tisdag 12 februari 2013

Partyhelg!

Rene och Big John kom till oss i torsdags och vi har haft en jättekul helg tillsammans. Fredagskvällen tillbringades med ett stort gäng på Loewys där Rene fick in en fantastisk drink med kolsyreis runtom. Så flott presenterat!


Jag fick helt oförberett in en annan supergod drink -  den var som en hel efterrätt med massor av jordnötssmör i botten. Den kom med en trevlig hälsning och Giri satt och vinkade några bord bort.


Det blev en sen kväll eftersom vi fortsatte till CJ´s och killarna hade det tufft att gå upp till killgolfen på lördagen. Själv vilade jag mig i form hela dagen för att orka gå ut och äta på La Na Thai på kvällen. Det ska vara den bästa thairestaurangen här i  Jakan och maten var god.


På söndagen fortsatte vi att umgås med telekomgänget då det var brunch på Mulia. Vi var totalt 30 stycken och chokladmartinisarna flödade. På kvällen gick vi på bio med barnen och såg Jack Reacher. Barnen hade vi annars knappt sett på hela helgen. Sara checkade ut hemifrån redan på fredag morgon och var uppbokad hela helgen. Hugo såg vi lite på lördagen eftersom han hade match som jag följde med på.

Gästerna har nu åkt och barnen ligger hemma och är sjuka båda två. De har feber och Hugo har kräkts två gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar