tisdag 10 januari 2012

Ett år i Indonesien

Igår firade vi ett år i Indonesien med middag på Hotel Kristal där vi bodde under våra första månader här. Barnen var till slut så trötta på Hotel Kristal, men maten på deras bar 'Satu Lagi' är ganska bra.


Speciellt deras 'Mighty Burger'. Det kändes därför kul att fira årsdagen just där. Speciellt nu när det var så flott efter nyrenoveringen av 'Satu Lagi'.


Hemma är det mindre flott. Vi har haft problem med elen hela helgen och i söndags började det spraka i elskåpet när Chrille fingrade på propparna. Igår kom så ägaren med sina killar. De fick börja med att montera ner överskåpen i köket eftersom man opraktiskt nog hade placerat elskåpet just där. Det som falerat visade sig vara en trasig elledning. Snickaren som satte upp skåpen hade tydligen råkat borra i en elkabel och nu, när det börjat regna ymnigt och därför rinna ner längs väggen på just detta ställe, blev det problem.


Man har nu i alla fall isolerat på taket och dragit nya ledningar.


Nu på eftermiddagen är i alla fall köket klart. Ägaren har nu lite annat smått och gott att ta hand om. Det har regnat in på fler än ett ställe i huset. Och poolbelysningen fungerar fortfarande inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar