måndag 30 januari 2012

Lugn helg

Hugo har varit hos Yaa i princip hela helgen. De var ett helt gäng grabbar som sprang omkring med BB-guns. Chrille spelade golf i lördags och var borta hela dagen så jag och Sara gick på bio på CITOS och där händer det alltid något. Nu var det någon slags familjefestival och man fick se hur man gör batik bland annat.


Vi såg 'Mupparna', eller Muffarna som Sara sa när hon var liten. Vi hade sällskap på bion av flera spädisar (!). En av dem satt och skrek hela filmen igenom och man undrar hur föräldrarna resonerar som tar med sig så små barn in på en film där de pratar engelska. Några andra ungar sprang upp och ner för trapporna och många vuxna satt och snackade högt (även i mobiler).


När vi sen kom hem på kvällen fick jag nästan en hjärtinfarkt. När jag öppnade dörren till gästtoan stod det en tjej där inne. Jag hoppade högt. Det visade sig att den tjänstgörande säkerhetsvakten hade 'en fjälla på rummet' och försökte gömma henne för oss när vi kom hem. Otur för dem att jag skulle gå på den toan precis just då. Vakten fick sig en rejäl utskällning av Engström. Vakten försökte i desperation skylla på Daniel - en av de andra vakterna som inte jobbar här längre. Han sa att det var Daniels kompis som var här på besök....

Igår försökte vi spela golf, men det regnade och åskade på håll och eftersom det också var hysteriskt mycket folk på banan gick vi av efter sju hål. Det blåser upp friskt innan regn varje gång. Man läser ofta i tidningen om träd som rasat - senast i förra veckan dog en bajaj-förare (tuktuk-) när han fick ett stort träd över sin bajaj på Antasari, alldeles i närheten av oss. Trädet nedan såg vi på golfbanan igår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar