lördag 28 januari 2012

Tennis, bowling, fotboll och baseball

Igår fredag var Hugo och provspelade tennis efter skolan. Hans kompisar spelar tillsammans i en grupp och coachen ville se om han platsade i detta gäng. Det blev grönt ljus för Hugge redan efter någon minut och han blev så glad. Han ska nu börja spela två timmar två gånger i veckan med Pedro, Jonathan och Noah bland annat.

Det är inte något fredagsmys i vår familj på fredagskvällarna längre. Barnen har alltid egna planer. Hugge var hos Pedro och Ya, medan Sara var hos Amelia. Jag och Chrille passade därför på att gå ut på stan. Vi träffade Geneba&Dennis (från Frankrike/Holland) samt Bobby&Anshu (från Indien) på the Social House som är ett mycket trevligt ställe med häftig inredning.



Vi fortsatte därefter till SpinCity på Plaza Indonesia.


Chrille ser nöjd ut på bilden ovan, men hans totala resultat i herrmatchen var inget att skriva hem om. Tvärtom. Jag gjorde förvånansvärt bra ifrån mig i den första dammatchen (sen gick det inte lika bra...) då jag till och med slog Engström (för första gången någonsin!) och var tvungen att dokumentera detta historiska ögonblick.


Det blev inte så sent igår kväll vilket var skönt. Idag var det nämligen tidig uppstigning då Hugge skulle spela fotboll på the Brittish School. Uppstigningen var dessutom onödig tidig då Chrille väckte mig en dryg timme innan väckarklockan skulle ringa....


Grabbarna gjorde bra ifrån sig och slog motståndarna med 9-2 varav Hugge gjorde en av baljorna.


JIS U-12, A-laget:


Efter fotbollsmatchen åkte vi snabbt hem och packade kylväskan då det var vår tur att ha med oss snacks till Saras baseballmatch. Hon tycker inte heller baseball är så himla kul längre, men idag var det säsongens sista match och nu återstår bara en turnering som hon gärna vill vara med på, så hon biter ihop.


Vi hade med oss druvor, vattenmelon, dricka och god kexchoklad. Tyvärr inte svensk utan schweizisk.


Chrille spelar golf med the Dogs hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar