fredag 13 januari 2012

Ommöblering

Idag blev den sedan länge planerade ommöbleringen äntligen av. De gamla möblerna från vardagsrummet åkte ut till TV-rummet. Där är det nu tommare än vanligt.


Lite 70-talskänsla nästan när man ser bilden nedan, med det ser bättre ut i verkligheten. Kanske måste det fula gamla soffbordet bytas ut även från detta rum så småningom. Vi har faktiskt funderat på hur vi tusan kunde köpa det överhuvudtaget.


Sen var det fika på CITOS med nyinflyttade Lotta. Hon är lärare och sugen på att jobba, och eftersom det har saknats en svensk lärare här så jag hoppas att vi nu får till svenskundervisning för alla våra barn här i Jakarta. Jag ska nu kontakta ambassaden och höra vad som går att göra.

Jag köpte även en dammsugare - från Electrolux, då den gamla verkar ha gett upp. Det var en fin och dyr Miele, så lite besviken är jag allt på den tyska kvaliteten. Det var lite svårt att kommunicera med butikspersonalen då ingen kunde engelska. Dammsugarpåsar tog lång tid att förklara för dem vad det var. Det sålde de i alla fall inte i denna affär. Tydligen måste man bege sig till norra Jakarta för att köpa detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar