tisdag 24 januari 2012

Långhelg

Tredagarshelg är alltid skönt. Så även denna gången. I lördags var vi på the American Club igen och såg stand-up comedy. Eller som man säger här ibland: - 'No, it is not stand-up, it is sit-down'.

Vi var ett helg gäng som gick tillsammans och vissa av oss hann även med middag på en koreansk barbequerestaurang innan. Golfspelarna gjorde tyvärr inte det.

Dick hade placerat sig strategiskt.... längst fram i publiken och hade dessutom röda byxor på sig. Båda komikerna var på honom hela kvällen.... det var så kul! Här nedan sjunger han 'I am the only gay eskimo in my tribe'.


Två komiker uppträdde: Phil Nichol från Kanada och Jimmy McGhie från England. Kanadensaren på bilden nedan var så kul och hade en energinivå som en duracellkanin.


Efter showen åkte vi till hotell Mulia och nattklubben CJ. Där var det minst lika kul. Vi dansade oss helt svettiga.

Fotograf: Gitte Baker

Så söndagen blev lugn. Vi masade oss upp för en brunch på hotell Four Seasons med Big John och kompani i alla fall. Där promenerade vi förbi några fina tavlor och träffade också på konstnärinnan som undrade om vi gillade hennes alster.


Därifrån åkte vi vidare till Hugos baseballmatch som nog blir hans sista. Han tycker att det är för segt. Vi kan inte annat än att hålla med om det. Han fick slå två gånger på dryga två timmar. Detta måste vara en av världens segaste sporter. En fördel med den är dock att de barn som inte platsar i de mer fysiska sporterna kan ju hitta sin nisch i baseballen.


Igår måndag var det ledigt på grund av det kinesiska nyåret. Jag och Chrille spelade golf på Matoa. Vi hade sådan tur - både med vädret och att det inte var någon trängsel på banan. Det regnade bara på den nionde hålet och vi gick runt på under tre timmar. Det kommer att bli fler rundor på Matoa framöver.


Sen var det horisontalläge för mig resten av eftermiddagen och kvällen då jag har mått lite halvrackigt. Idag mår jag bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar