lördag 12 januari 2013

2 år i Jakan

I torsdags, den 10 januari, firade vi två år i Jakarta med en sedvanlig middag på Hotel Kristal. Jisses vad tiden har gått fort! Vi sa innan vi flyttade att vi skulle ta en avstämning efter två och och kolla hur det känns. Vi har dock inte hunnit att känna efter. Allt rullar på så snabbt.

Sara och jag fick dock vända i dörren eftersom hon hade feber och mådde dåligt. Hugo åt då sin bästa burgare någonsin vilket var något av en överraskning eftersom kockarna på Kristal inte är de bästa.




Fredagen blev en golfdag. Chrille tog en tidig morgonrunda med Birgitta och Fredde på Pangkan, medan jag spelade min vanliga fredagsgolf med Birgitta och Mari. Vi var på en för oss ny bara - Damai Indah, som var jättefin. Vi spelade dock som krattor och har redan bokat in en runda till på samma bana nästa vecka för att ta revansch.


Chrille var sen ute och träffade Mats på fredagskvällen. Han är här på återbesök och hade med sig en massa godsaker från Sverige till oss. Vi är så tacksamma! Jag och Birgitta och Fredde tog det lugnt och tittade på film här hemma eftersom Sara som inte hade varit i skolan inte ville vara hemma ensam hela dagen. Vi såg bland annat filmen om Liz Taylor och Richard Burton.

Idag lördag var det säsongens första fotbollsmatch i Coca Cola-ligan för barnen. Sara kunde inte spela, men Hugos lag vann mot franska skolan med 4-0.


Fredde och Birgitta var med en stund och åkte iväg till golfen sedan. De var tvungna att passa på och spela idag när de nu varnat för ankommande tyfoner. De fick dock avbryta sin runda då ovädret redan har börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar