måndag 14 januari 2013

Söndag med golf och bio

Hugo hade en tidig fotbollsmatch igår söndag och vi vuxna pep iväg till golfen efter den. Regnet hängde i luften men vi hoppades på det bästa. Vi fick börja med lunch eftersom det var massor av människor som ville spela golf igår. Och tji fick vi. Efter elva hål kom så det tropiska regnet och vi fick packa ihop oss och åka hem.


Vi landade hemma för ett snabbt ombyte och kastade oss sen direkt iväg till bion. Vi ville se lite olika filmer, men som vanligt (!) fick killarna bestämma.


Utrustade med varsin popcorn-låda såg vi Gangster Squad som var OK, men inte mer.


Efter bion fick det bli middag på CITOS. Vi var först inne på en restaurang, satte oss ner, tittade på menyerna och reste oss upp och gick till en annan eftersom mycket av maten var slut. I den andra restaurangen kom vi på att ingen av oss kände för kinesiskt så vi gick till en tredje där vi blev kvar.




Idag är det mer golf för Birgitta och Fredde medan jag har varit och provtränat på Celebrity Fitness. Jag hamnade på ett Step Intro-pass som visade sig betydligt mer komplicerad än vad namnet antydde. Jag gick efter halva tiden eftersom jag inte alls hängde med i svängarna.

Imorgon väntar sightseeing för oss som inte jobbar eller går i skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar