måndag 21 januari 2013

Kul och lång helg med SHM bland annat

Birgitta och Fredde kom iväg i grevens tid i torsdags - det fanns risk att motorvägen ut till flygplatsen skulle stängas bara någon timme efter att de åkt eftersom stora delar av centrala Jakarta stog under vatten. Vårt närområde var inte alls drabbat och jag lyckades komma iväg på en tjejmiddag på Pepe Nero senare på kvällen samma dag. Träffade bland annat en nyinflyttad tjej som var med.

Barnen fick en extra lång helg eftersom skolan var stängd i fredags på grund av allt regnande. Gissa om de var glada! Lärarna mailade dock ut arbetsuppgifter som de var tvungna att göra för att ta igen den missade skoldagen. Hugo var hos Theo hela fredagen och lördagen, medan Sara var först hos de japanska tvillingarna - Kurumi och Hirari, och sedan hos Halle. Så barnen såg vi inte förrän på söndagen.


Chrille och jag fick roa oss på egen hand. I fredags var det pubkväll på Satu Lagi på hotell Kristal och det blev en sen kväll som avslutades med biljardspel. I lördags hade det klarnat upp väsentligt och vi var ute och golfade på Pankan. Två småkillar stog och fiskade i dammen.


Denna lilla kille brukar stå och hjälpa sin pappa att sälja upphittade golfbollar. Han hade fått flera småfirrar som tydligen är goda att steka.


Vi var ganska så möra på lördagskvällen och gick och la oss en stund innan konserten med Swedish House Maffia. Biljetterna har varit slutsålda sedan länge, men Chrille fick två biljetter av en av sina leverantörer bara några dagar före. Så kul! Det visade sig vara riktiga toppenbiljetter eftersom vi fick sitta i VIP-tältet där det fanns soffor och beställda drinkbrickor. Så lyxigt. Vi satt också under tak vilket var bra då det började störtregna och de som stog på första parkett blev helt genomblöta. De halkade också omkring i leran vilken vi slapp - det fanns även golv i VIP-tältet.


Konserten var i Ancol i norra Jakarta. SHM började spela först vid ettiden på natten och klockan tre kände vi att det var dags att röra på sig hemåt. Det var en kul upplevelse även om man kände sig lite gammal i sammanhanget.


Igår söndag hämtade vi hem våra små gryn och gick på bio på kvällen. Vi såg en riktig rysare - ´Chernobyl Diaries´som påminde mycket om ´the Blairwitch Project´. Den var också lika läskig så ett av barnen sov i vår säng i natt.

Idag har jag varit och provtränat på Celebrity Fitness. Ska försöka få in något eller några pass i veckan framöver.

1 kommentar:

  1. Det var touch and go på tre ställen men vi lyckades precis komma igenom nästan meter högt vatten.

    SvaraRadera