tisdag 8 januari 2013

Hemma igen

Vi landande i Jakarta sent på söndagseftermiddagen efter en tröttsam resa med vissa förseningar. Vi som inte flög Business Class - läs Engströms junior, fick varsin bulle till lunch och man var därför rätt så mör vid hemkomsten. Philippine Airlines går inte till historien som det mest servicevänliga flygbolaget. Flygvärdinnorna borde gå en kurs och lära sig att inte himla med ögonen när en passagerare ber om att få lite vatten fem timmar efter serverad frukost. Vid den hela tio minuter långa mellanlandningen i Singapore hann vi inte göra mer än att gå igenom två (2) säkerhetskontroller. 

Igår måndag var det vanlig vardag för Chrille och barnen igen medan vi i ledighetskommitten var ute på äventyr. Fredde åkte till driving rangen medan Birgitta och jag var hos frissan och såg sen en konstuställning på Four Seasons.


Denna fina litografi med ett typiskt Jakartamotiv är nu vår! Vi fick en tavla av Birgitta och Fredrik redan för drygt ett år sedan, men slog inte till förrän nu. Den var värd att vänta på. Stort tack!



Vi hann även med en tjusig lunchbuffe innan vi åkte till PIM för lite shopping och mathandling. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar