onsdag 14 augusti 2013

Sista sommarlovsdagen

Sista dagen på sommarlovet var idag och då ville barnen göra något kul. De vet dock aldrig själva vad de vill göra. Jag föreslog en utflykt till Bandung och till en stor nöjespark där, men de orkade inte sitta i bilen så länge. Vi åkte till fX-mall eftersom vi hade hört att det ska finnas lite kul familjeaktiviteter där. Det enda vi hittade var en rutschkana. En fyra våningar hög sådan. Hugo var modig och ville prova. Han var tvungen att sätta på sig både hjälm och skyddskläder innan.



Det läskigaste var nästan att stå på glasgolvet och titta ner fyra våningar och hoppas på att glasskivorna skulle hålla.


Han kom ner helskinnad och det hade inte varit så läskigt. Åket tog bara ett par sekunder men kostade en hel förmögenhet här nere. Hela 7 USD vilket är dyrt även med svenska mått mätt. Inte värt besväret. Vi käkade i alla fall en helt OK lunch på Pepper Lunch - en japansk snabbmatskedja där maten serveras sizzling på en het sten.


På eftermiddagen hann Sara och jag med en sväng på PIM för att uträtta några ärenden och jag åkte och fikade hos Isabelle efter det. Det är kul nu när terminen börjar och alla kompisarna landar här i Jakan igen.
Det var även Saras tur att hjälpa till med middagen idag. Hon fick göra korv Stroganoff och var tvungen att sätta på sig ett cyklop eftersom hon fick så ont i ögonen när hon hackade löken.


Ikväll ska jag börja packa eftersom Chrille och jag åker till Bali på eftermiddagen imorgon. Big John och Rene ska gifta sig där på fredag och vi känner mycket folk som också ska dit. De flesta ska bo på samma hotell så det lär bli en partyhelg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar