tisdag 6 augusti 2013

Tyst i huset

Ja, så har våra gäster åkt och det är så tyst och stilla här hemma. Man hade vant sig att vara ett stort gäng och vi har haft det så bra allihopa. Sista kvällen gick vi på restaurang Colonial på Lippo Mall. Vi fick dricka våra fördrinkar i temuggar eftersom det är Ramadan och då ska man egentligen inte dricka sprit. Det skall i alla fall inte synas att man dricker sprit. Vi hoppade över vinet till maten eftersom det inte alls är lika gott att dricka ur en mugg.


Jag var bara tvungen att lägga in denna fina bild på NetNet eftersom hon tyckte det var så kul att åka bajay. Hon hade dessutom köpt inramade fotografier av Simon på Glory Frame och på ett av fotona fanns det just bajayer på.


Vi vinkade av gästerna i lördags kväll och pep snabbt iväg till bion för att se den läskigaste filmen barnen har sett någonsin - the Conjurion. Vi vuxna skrek till högt och hoppade i stolarna flera gånger vi också. Sara såg nog inte mer än 25% av filmen eftersom hon höll för ögonen nästan hela tiden. På söndagen var vi på bio också och såg då Red 2 - en mycket rolig film. John Malkovich var för skön då han försökte hoppa av till Iran.
Det blev golf för Chrille och mig både i lördags och i söndags. I lördags packade våra gäster och vi pep då ut på Pankan. I söndags slog vi till och spelade på en fin bana då vi åkte ut till Riverside. Det är ljuvligt att spela nu under Ramadan. Eftersom indonesierna fastar orkar de inte spela golf - det är i det närmaste helt tomt på banorna och vi går runt på bara tre timmar.


Igår åkte jag och barnen in till stan och bowlade. Vi hann med en lunch på Kitchenette innan.


Bowlingen gick sådär bra för oss - endast Hugo passerade skamgränsen på 100 poäng. Trots det var vi bättre än de som spelade på banorna bredvid.


Idag har jag och Sara varit på PIM och Poins Square för att leta efter ett hårt skal till hennes nya dator som hon ska få i nästa vecka. Det är obligatoriskt att ha ett sådant för att få plocka ut datorn. Vi hittade inget som passade fröken tyvärr....jag köpte i alla fall små presenter till alla våra anställda som de ska få tillsammans med sin årsbonus nu till Idul Fitri-helgen.
Hugo är på bio ikväll med Diego. Ingen av Saras kompisar har landat här i Jakan ännu - den första kommer först imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar