tisdag 13 augusti 2013

Soft tisdag

Vi fortsätter att softa här på hemmaplan. Idag väckte jag barnen redan vid 11-tiden eftersom de måste börja vänja sig vid att gå upp tidigt på mornarna. Vi fick brevet med nya skolbusstiden för i år - 06:45 ska de vara redo från och med torsdag.
Det blev en frukostlunch på Common People i Kemang.


Sen var jag på posten och skickade avmaskningspiller till Jeanette och gänget eftersom vi glömde att köpa det när de var här. Är man här en månad är det bäst att äta ett sådant om man inte vill ha 30 cm långa parasiter i magen. Hoppas bara att pillrena inte fastnar i tullen.


Jag och Sara åkte sedan vidare till JIS för att hämta hennes dator. Vi fick titta på en informationsvideo och läsa regelverket för hur man ska handskas med sin Macbook. Därefter fick vi svara på ett frågeformulär baserat på innehållet i både videon och alla dokument - det gick inte att fuska sig igenom detta.


Sara är så nöjd!


Vi åkte in till stan på eftermiddagen för att möta upp Chrille på Kuningan City - en för oss ny shoppinggalleria. Vi var på bio och såg den enda filmen som vi inte hade sett på biorepertoaren just nu - Killing Season med John Travolta och Robert de Niro. Den var ganska bra faktiskt. Vi hade i och för sig väldigt låga förväntningar eftersom filment betyg på IMDb är rätt så dåligt.
Innan bion hann vi med en snabb middag i foodcourten där alla köpte mat från olika restauranger samt lite shopping - till Hugo denna gång. Han växer så det knakar och helt plötsligt var till exempel alla badbrallor för små. Han fick ett par sådana samt en skjorta, gympadojor och ett par senapsgula shorts. Espandrillosarna han också var sugen på fick dock underkänt av syrran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar