torsdag 1 augusti 2013

Massor av aktiviteter...

Dagarna i Jakan är fullspäckade. Vi har hunnit med massor. I måndags stog en tur till Kidzania på programmet för dem som var intresserade. Kidzania är ett lekland där barnen får prova på att arbeta med olika saker. Man tjänar pengar på det man gör och får använda dessa till att göra roliga saker med. Som att till exempel ta körkort eller klättra på en klättervägg. Tyvärr stängde de tidigare än vad som uppgavs på hemsidan så Lova, Linus och Sara hann inte prova på så många olika saker. Rallyförare och pilot hann de med att testa på. De ville absolut komma tillbaka en annan dag.



I tisdags åkte samma gäng till badlandet Waterbom. Jag mötte sedan upp dem i outletaffär där det shoppades big time. Shoppa hinner vi för övrigt göra lite varje dag. Grabbarna hann med en sen kväll på stan också vilket vi tjejer inte orkade hänga med på.
Igår onsdag var det sightseeing. Vi åkte först till nationalmonumentet Monas. Tyvärr skippade vi att ta hissen upp till toppen eftersom biljettkön var på tok för lång.



Vi åkte till nationalmosken istället.


Jag var den enda som var tvungen att byta om eftersom min kjol var för kort.


Det var ganska mycket folk i mosken trots att det inte var bönestund just då. Många låg och sov istället.


Ett litet gäng bad.









Koranskolan hade slutat för dagen men några små killar hade dröjt sig kvar vid skolbänkarna. De hälsade glatt på oss vilket många andra i mosken också gjorde.


Vi har suttit i bilen ganska mycket.


Det är liiiteeee frustrerande emellanåt.


Idag var Jojje schysst och åkte tillbaka till Kidzania med alla barn utom Hugo som fortfarande inte hade kommit hem från Theo dit han åkte i måndags. Han kom på plats först nu ikväll.
Sara och Lova klättrade.


Idag hann de med betydligt mer. De bakade kex bland annat och gjorde chicken nuggets.


De fick hålla koll på ekonomin emellanåt och sätta in intjänade pengar på sina respektive konton på banken. Behövde de kontanter fick de gå till bankomaten.


Det åktes även motorcykel.


Jeanette och jag hade under tiden en heldag på Mangga Dua. Jeanette blev alldeles stirrig eftersom det fanns så mycket snyggt att välja på. Vi kom hem med många väskor. Fyra av nedanstående är mina. Resten ska NetNet försöka pressa ner i sina redan knökfulla resväskor....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar