måndag 29 juli 2013

Dagarna går fort när man har kul...

I söndags var det Jeanettes tur att följa med ut på golfen. Det var en strålande fin dag till en början, men vädret kan ju slå om väldigt snabbt i denna stad. Det började att ösregna när vi var på 8:an och vi passade då på att käka lunch. Lyckligtvis klarnade det upp under tiden och vi kunde spela klart.
Vi såg en stor ödla också - den stog och tittade på Chrille när han skulle slå ut.


På kvällen blev det middag på KOI. Det är Ramadan nu och många krogar har så kallade breakfasting menyer. Breakfasting kallas det när man vid solnedgång får börja äta mat igen. Jag och Jojje käkade en fantastisk pate till förrätt bland annat.


På söndag var det dags att gå på restis igen. Vi var då på Mulias italienska brunch på restaurang il Mare. Vi käkade alla så vi storknade. Lova och Linus gillade nog chokladfontänen bäst. Jojje trivdes som fisken i vattnet och fick sin dos av choklad han också - då han drack en chokladmartini.


En liten orkester spelade trevliga italienska låtar och alla barnen fick hjälpa violinisten med stråken.


Vi fortsatte direkt till Plaza Senayan där vi gick på bio hela gänget.


Det är fullt i alla shopping malls just nu då folk handlar inför Idul Fitri-helgen. Det påminner om vår julhandel och igår såg vi även en visning av muslimsk mode i gallerian.


Vi hann besöka ett par affärer innan filmen började.


Idag är gästerna och Sara på Kidzania. Idag har även Hugos kompis Theo har landat i Jakarta och Hugo åkte över till honom direkt. Jag pysslar och handlar. Har även hunnit med att bli ordentligt upprörd över husägarens killar som är här igen. De byter en vattenkran som har gått sönder och försöker få ordning på poolen. Vattnet i poolen blir grumligt så fort det är fler än en person som badar i den. Man blir galen. Det är samma visa varje gång vi har gäster. Nu får vi inte bada på tre dagar. Vår poolkille hävdar att reningsverket är för litet och föreslår ett byte av pump och filter. Husägaren skyller på regn och träd. Ingen annan av våra kompisar här i Jakan har så mycket problem med sitt hus som vi har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar