onsdag 24 juli 2013

After beach bland trädtoppar

Gårdagen kändes som en extra varm dag och Jeanette och jag började dagen med en svettig morgonpromenad runt ön.
Det är en faslig skillnad mellan låg- och högvatten just nu - antagligen eftersom det är fullmånestider. Vi passade därför på att åka till stranden ganska så snart efter frukost då vattnet ännu inte hunnit att dra sig tillbaka. Vi cyklade först ut till den fina nordöstra udden, men det var alldeles för höga vågor där. Det såg dessutom ut som om en massa strand hade spolats bort där sedan vi var där sist. Det fick bli hotellstranden igen. Där var vågorna också stora vilket uppskattades väldigt av barnen. De låg i bra länge.


Grabbarna cyklade hem efter badet och käkade lunch på hotellet medan vi tjejer gick på thaikrogen igen. Vi käkade en snabblunch och shoppade efteråt eftersom det fanns vissa affärer vi ville hinna tillbaka till. Jeanette och jag köpte likadana silverarmband på ett ställe. What goes around comes around stog det på dem och de var så fina. Jag ville köpa fler till min presentgömma men det var de sista två de hade. Sara sa att vi nu hade BFF-armband.


Armbanden var tillverkade av fångar på Bali som utbildades till silversmeder för att ha ett yrke att falla tillbaka på när de blir frigivna.


Efter shoppingen hann barnen med ett bad på hotellet och lilla Bafs tränade på svandyk.


Vi tog sedan en cykeltur runt ön strax innan solnedgången och hamnade på trädtoppsbaren för en välförtjänt after beach.





Panoramabilderna blev tyvärr lite suddiga, men man ser ändå ganska bra hur det ser ut där uppe bland trädtopparna.


Utsikt med lågvatten.


Vi drack självklart goda drinkar.



Barnen slog till på varsin Virgin Margarita.


Lite spännande med salt på glaskanten var det.


Det blev en stor barbequemiddag på the Beach House efteråt där Sara äntligen fick äta sin älsklingsdessert igen - den rinniga chokladkakan med vaniljglass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar