måndag 22 juli 2013

Hej då Chrille!

Det var poolhäng efter frukost även igår. Så här ser poolen ut från vår uteplats - taget med panoramafunktion  i kameran får den lite svängda proportioner.


Eftersom det var Chrilles sista dag på ön för denna gång fick det bli finlunch på Co-co-mo - det enda stället på ön med vita dukar. Också det enda stället på ön där man vågar äta råbiff vilket jag gjorde igår. Så gott!


Bafs.


Goggo.


För Chrille, Jojje och NetNet blev det en favorit i repris från lunchen i förrgår - de delade på en massa tapas.


Sen följde vi med till Hotell Ombaks brygga för att vinka av Chrille.



Det var världens lågvatten där och Chrille fick låna ett par flippisar för att inte skada fossingarna på korallerna.


Han fick gå ombord medan de andra var tvungna att putta ut båten på djupare vatten först.


Engström fick så småningom hugga i han med och styra upp det hela eftersom de andra inte alltid verkade veta vad de gjorde.


Sara och Lova hade likadana nyinköpta klänningar på sig igår. De gick på mani-pedi efter lunchen medan Jojje och Linus hoppades på att få fina fötter genom att ta fish spa. Jag och NetNet shoppade då lite mer under tiden.


Vi kom aldrig till stranden igår heller trots att vi har haft den ambitionen varje dag. Barnen älskar poolen och den är i alla fall fylld med saltvatten som tur är.











På kvällen cyklade vi bort till en ny italiensk restaurang som vår italienske hotellägare hade rekommenderat (himmel så många italienare det är här!). Restaurangen hade i princip bara pizzor på menyn och vi har aldrig fått in maten så snabbt någonsin. Pizzorna kom på en minut - före drickat. Linus fick vänta lite längre på sin mat eftersom han tröttnat på pizza och därför beställde in pasta. Efterrättspizzan med nutella på ville han dock smaka....den var väldigt smaskig vilket man inte skulle kunna tro.


Vi är alla utrustade med varsin pannlampa denna gång så det är inga problem att ta sig hem i mörkret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar