söndag 14 juli 2013

Vi dyker igen

Tyvärr fick vi säga hej då till Chrille redan efter frukosten imorse. Han fick bara en och en halv dag här i Komodo-arkipelagen med oss. Han hann dock med det vikigaste - snorkling och drakarna. Han tog en speedboat in till Flores och flygplatsen och fick då sällskap av Jojje och Lova. De skulle in och träffa doktorn i den katolska kyrkan och få medicin eftersom Lova forfarande hade ont i öronen.


Hugo och jag tog en annan båt och gav oss ut och dök.


Vi gjorde två lugna dyk - bara vi två och en dive master ner till 16-20 meter och såg bland annat en muräna, garden eels och gula plattmaskar. Hugo hoppade sedan från båten några gånger och jag försökte fånga hans snurrar på bild. Lyckades bara sådär.


Imorgon väntar två dyk till och då ska vi få joina de andra dykarna och ta den stora dykbåten som går redan klockan åtta på morgonen. Ett inplanerat dykställe skall då vara the manta spot- vi hoppas verkligen att vi får se några sådana.


Jag sitter och bloggar på restaurangen här på Komodo Resort Diving Club eftersom WIFIn inte når så långt. Utsikten är härlig så här på sena eftermiddagen. De andra har snorklat och spelat spel. Linus och Hugo har spelat Risk - det har snabbt blivit Linus favoritspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar