torsdag 4 juli 2013

Yxlan i år igen

Vi har precis haft några sköna dagar ute på Yxlan - med storkusinerna och Kattis. Favorit i repris från förra året. Oscar var med en dag också.


Kusingänget som var med denna gång.


Sara var den enda tjejen men det gjorde inte så mycket. Hon fick vara spanare när det skulle lekas krig.



Dag två anordnades det femkamp. Jag som hade ryggskott fick vara tidtagare - i de grenar där det behövdes vill säga. Under kubben fick jag vila.


Femkampen var ytterst spännande. Det stog 2-2 mellan lagen när simstafetten fram och tillbaka till bojen återstog. Acke, Vicke och Gurra simmade sen hem vinsten då de var 10 sekunder snabbare än det andra laget. Det var mycket bra jobbat av alla att simma i det kalla vattnet.


Vi plockade blåbär en dag. Jag och Sara plockade i alla fall - Gurra och Hugo gav upp väldigt snabbt. De tappade dessutom bort bärplockaren och fick gå tillbaka och leta efter den i skogen. Tur för dem att de hittade den - annars kanske de inte hade fått smaka av den goda pajen.


Det åktes vinge en hel del.






Kattis och jag hann med att gå på en konsert i Blidö kyrka också.


Svante Thuresson och Viktoria Tolstoy sjöng så vackert och Claes Cronas trio compade till. Mycket bra.



Acke skjutsade oss både dit och hem och Sara hängde med som sällskap.


Sara och Gurra sov i det lilla rummet.


Idag blev det pankisar till frukost som Sara hade gräddat.


Hej då allihopa - nu syns vi inte förrän nästa år! Stort tack!


Vi hann med nöd och näppe med ettbåten och hann inte mer än hem och vända förrän vi gav oss av igen. Till Joanna och Nicke denna gång där det vankades middag. Vi sa hej då till dem och morfar också. Syns nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar